Wie we zijn

De mensen achter Stinica

Silvia de Groot-Ruiz

Geboren en getogen in Mexico City, maar sinds 1987 wonende te Maarssenbroek en voorzitter van STINICA.  Getrouwd met Atze de Groot. We hebben twee kinderen. Ik heb gestudeerd op de Universidad Nacional de Mexico met een master in Social Psychology en in Applied Linguistics. Meditation-coach volgens de Chopra methode en Journey Practitioner volgens Brandon Bays.

Leo van Hees

Leo van Hees, penningmeester en wonende in Maarssen-broek. Opleiding Bedrijfseconomie heeft de laatste 25 jaar van zijn werkzame leven als manager/bestuurder in de Gezondheidszorg gewerkt, nu gepensioneerd. Is actief als vrijwilliger in PKN De Ark Maarssenbroek, Hour of Power (zie RTL 5 zondagochtend 8 en 9 uur) en is verbonden aan Rode Kruis afdeling Utrecht.

Hanny Peters

Na te zijn opgegroeid in Utrecht, woon ik sinds 1976 met veel plezier in Maarssen. Naast het grootbrengen van mijn kinderen heb ik vele vluchtelingen begeleid bij hun inburgering. Tevens ben ik nauw betrokken geweest bij de oprichting van de voedselbank in Maarssen in 2012. Ik ben daar tot op heden naast stuurgroepslid ook vaak op de werkvloer te vinden.

Gerrit van den Hul

Na mijn studie aan de CHTS in Hiversum ben ik als ICT’er gaan werken in de detachering. Tegenwoordig heb ik een vaste baan in de financiële sector. Ik ben nog steeds werkzaam als ICT’er, maar nu gespecialiseerd in beveiligingssoftware.
Verder ben ik actief bij Amnesty International, als collectecoördinator van Maarssen. Binnen STINICA zal ik mij met name bezig houden met het bijhouden van deze website.